top of page
Firma Meditation københavn

Vores job betaler regningerne, optager mange af vores vågne timer og kan endda give vores liv mening. De kan også være en kilde til betydelig stress: stramme frister, lange dage og vanskelige samtaler. Uanset hvad dit job er, kan arbejde være ængstelig. Mindfulness kan hjælpe. I de senere år er mange virksomheder - fra Google til General Mills - begyndt at undervise mindfulness på kontoret. Jeg har udviklet en virksomheds pakke der reducere påvirkningen på arbejdspladsens stress kan have på dit sind og krop.

Hektor

Krop Sind & Sjæl

37F5E1A9-8A64-4536-BF92-D6B7F4852CBD.JPG

Meditation

Til din Virksomhed

Fordele ved virksomhed meditation 

Ville din arbejdsplads drage fordel af et meditations program ?"

Stresslindring

Arbejdspladsstress påvirker de fleste medarbejdere. Ifølge American Institute of Stress (AIS) føler 80% af arbejdspersonale faktisk stress på jobbet, og næsten halvdelen siger, at de har brug for hjælp til at lære at håndtere stress.

 

Når stress ikke behandles, kan det føre til kronisk stress eller udbrændthed. Begge har mange fysiske og mentale sundhedsmæssige konsekvenser.

 

Meditation er en enkel måde at hurtigt reducere stress og spænding på arbejdspladsen. Bare en 10-minutters meditationspause kan hjælpe medarbejderne med at rydde sindet og føle sig mere afslappet

Immunsystem

Hvis du ønsker en sundere arbejdsstyrke, er implementering af et meditationsprogram muligvis lige det, du har brug for. Forskning har fundet, at regelmæssig meditation faktisk kan hjælpe med at øge ens immunsystem.

Dybe vejrtrækninger nedsætter kroppens stress, og derved øges immunforsvaret. Da din krop nu kan fokusere på at heale sig selv, i stedet for de bekymringer du måtte have. Når man meditere, så øges lymphocytes cellerne som styrker immunforsvaret.

Det sker via den

den elektriske aktivitet i venstre side af hjernen - hvilket hjælper immunsystemet med at handle mere effektivt og producere flere forsvarsceller.

Arbejdsrelationer

Social interaktion og arbejdsrelationer er vigtige aspekter af medarbejdernes sundhed og velvære. At øve meditation sammen, som en gruppe er en nem måde at fremme social interaktion og en følelse af sammenhold. Desuden siges det at øve meditation hjælper med at forbedre en persons evne til at styre sunde forhold ved at skabe et mere positivt syn og holdning.

Hukommelse

Forskning har fundet en forbindelse mellem meditation og hukommelse. I henhold til en artikel offentliggjort af

Memory Improvement Tips

 påvirker "meditation direkte funktionen og strukturen i hjernen - ændre den på en måde, der øger opmærksomhedsspændet, skærper fokus og forbedre hukommelsen.

Beslutningsprocessen

Da meditation hjælper med at lindre opbygget stress og spændinger, kan det hjælpe med at styrke medarbejdernes beslutningsevner. Meditation lærer hjernen at bedre fokusere og koncentrere sig om det aktuelle øjeblik - hvilket kan hjælpe dem med at tage mere rationelle beslutninger.

Ledelse

Udover de positive virkninger, som regelmæssig meditation har på medarbejderne, vil arbejdsgivere også drage fordel af at deltage. Ved at øge selvbevidstheden, følelsesmæssig intelligens og positivitet kan meditation have en enorm indflydelse på din tilstedeværelse på arbejdspladsen og hjælpe dig med at blive en bedre leder for dit team.

 

Nu hvor du ved om alle de fantastiske fordele, et meditationsprogram på arbejdspladsen har at tilbyde, lad os tale om, hvordan du kan implementere en hos din virksomhed

CORPORATE PAKKER

Conference Image

Meditation Serier

  • Reducer arbejdsstress, skab sammenhold & Få mindre sygdomsfravær

  • 20 min. til 1 times sessioner

  • 3 sessioner anbefales som min. 

Design%20uden%20navn-3_edited.jpg

Ledelse Coaching

  • Individuelle meditation & coaching sessions

  • Forøg din følelsesmæssige intelligens og positivitet og bliv en bedre leder

  • 1 times sessioner

  • Du klargøres til store projekter

bottom of page