top of page

Udtalelser

Carolina

Los Angeles, United States of America

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

In the states I've tried many Reiki healings. But nothing as deep as my session with Hektor. It was clear his techniques with reiki and regression meditations went to the cause of the issue instead of the quick fix

Sanne

København, Danmark

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har i mange år gået til psykolog, da jeg har kæmpet med dårligt selvværd og angst. Jeg har arbejdet med alle de redskaber jeg var fået, men syntes ikke at forandringerne var de store efter 10 år. Jeg har i længere tid fuldt Hektor’s arbejde og har egentlig altid været lidt fascineret af meditation og healing, men har ikke 100% troet på det. Da jeg fik et angstanfald til en meditations workshop jeg var til, valgte jeg at takke ja til Hektor’s tilbud, da han sagde, at han kunne fjerne min angst. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg har været til healing hos Hektor 3 gange, det har givet et kæmpe forandring i mit liv - så meget, at min mand bemærkede det allerede efter 2. Gang. Jeg har ikke haft angstanfald siden, jeg ser anderledes på tingene, bliver ikke påvirket på samme måde og føler mig lettere.
Hvordan, forstår jeg stadig ikke helt, men jeg har lært ikke at tænke så meget over tingene mere, så det vil jeg lade ligge:) Men jeg kan kun på det varmeste anbefale Hektor. 1000 stjerner herfra🙏🏻💫

Mille

København, Danmark

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg søgt til healing, da jeg i en længere år række har døjet med kraftig hovedpine. 
Jeg havde en periode på omtrent 3 uger med næsten konstant hovedpine, jeg besøgte diverse fysioterapeuter og massøre det hjalp men ikke længere varigt, det lettede på trykket men fjernede det ikke. 
På dette tidspunkt var jeg åbent for alt, om jeg skule hinke på et ben havde jeg gjort det. 
Så da jeg tog beslutningen om at tage en healings session hos Hektor, var jeg rimelig frustreret og rimelig uden om hvad jeg egentlig kunne forvente. Dog gik jeg ind til det med et åbent sind og en holdning om at det kun kunne forbedres. 

Allerede efter første session var der en klar bedring. 
I hvert fald over en halvering i mine ellers daglige hovedpine. 
Jeg gik der fra med et ”tomt” hoved – hvilket føles enormt underligt, alle hverdagens bekymringer og ikke mindst hovedpinen var væk. 

Jeg fik to sessions som begge var hårde psykisk, jeg så ind i mig selv og kom ud med det der var nødvendigt for min fantastiske fremgang. 
Selve healingen var en vild følelse og ikke noget man bare lige kan beskrive. 

Jeg har ikke siden haft problemer med hovedpine, så det er helt klart den bedste beslutning jeg har taget for mig selv. 
Og vil helt sikkert bruge Hektor igen til healing på andre punkter.

bottom of page