top of page
71540475_427967987827479_324895866853575

En Uddannelse med dig i fokus!

Det betyder, at hver enkelt kursist, bliver guidet og støttet igennem alle 18 måneder. Med personlig rådgivning, der støtter din personlige og åndelige udvikling. 

Reiki Healer & 

Spirituel rådgiver uddannelse

Hvem deltager ? 
Målet med uddannelsen ? 

Uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker selv at sætte dagsordnen, tage ansvaret og derved have indflydelse på dit eget liv. Det kan være et ønske om at lave musik, skrive en bog eller arbejde som alternativ behandler (healer og clairvoyant).

Du er måske højt uddannet forretningsmand/ kvinde, eller selvstændig erhvervsdrivende, der ønsker, at personligheden og mennesket kunne træde i lidt stærkere karakter end stillingsbetegnelsen; eller du har et ønske om selvindsigt til forståelse og klarhed i eget liv – at det er dig der bestemmer.

Værktøjerne giver dig med andre ord indsigt, så du vil blive din egen coach i et liv, hvor det er dig, der sætter dagsordenen til din hverdag.

 

Frihed er mange ting, men fundamentet til frihed er ens for os alle:

balance i vores liv og dermed balance i tilværelsen

Har du modet og villigheden, så har jeg værktøjerne til, at du kan forme dit liv som du ønsker. Så hvorfor begrænse dig selv og nøjes med det du kunne tænke dig, når du kan få det, du har behov for.

Modul 1 

Du vil på første modul få afdækket hvem du er, hvorfor du er der hvor du er og hvad der har fået dig der til. Det er vigtigt, at opnå denne selvindsigt, da den giver dig klarhed og dermed arbejdsro til fordybelsen og din videre udvikling.

Du vil modtage indvielsen Reiki 1, som er et stærkt værktøj til at understøtte selvindsigt, indre ro og er det første skridt til Healer/ Clairvoyant rådgiver.

Modul 2

Du vil på andet modul finde ro og overskud, så egenskaben værdighed kan/ vil træde i karakter; du vil tilegne dig de værktøjer, som vil være grundlæggende for din videre udvikling af de sensitive egenskaber, som bliver afdækket i løbet af modulet.

Du vil modtage indvielse i Reiki 2, som vil styrke din intuition, samt åbne for en kanal af visdom til klarhed i eget liv og den sensitive del af din balance grundlægges.

Modul 3

Du vil på tredje modul finde balancen mellem det sensitive og det fysiske liv. Du vil opnå fortrolighed med din egen kanal til visdom.

Du vil få indsigt i, hvad det vil sige, at få hvad du har behov for, i stedet for at nøjes med det du kunne tænke dig. Du vil finde styrken til at være den du er og konflikte værdigt, både med dig selv og andre, men også med de konsekvenser, der måtte opstå/ krydse din vej frem over.

Du vil modtage indvielse i Reiki 3, som vil skærpe dine kreative egenskaber/ sanser og tage dig der hen, hvor det er dig, der sætter dagsordnen i dit liv og i din tilværelse.

Skabe ro & Balance i dit liv og tilværelse.

Ved uddannelsen til healer/ clairvoyant, vil du opnå en skærpelse af dine kreative sanser, samt skabe ro og balance i dit liv. Uddannelsen giver dig mulighed for, at arbejde som behandler/ rådgiver.

Måske ønsker du ikke at blive behandler/ rådgiver; måske ønsker du bare selv, at kunne bestemme retningen og vejen til dine mål her i tilværelsen. Du kan eksempelvis bruge de værktøjer, som du vil tilegne dig her på uddannelsen til det, som er vigtigt for dig.

Uddannelsen giver dig indsigt i, hvorfor dit liv former sig, som det gør og klarhed til at se de muligheder, der er i, at være det menneske du er, så din værdighed kan blive en aktiv medspiller frem for en modspiller.

Værdighed opstår og styrkes når ærlighed og samvittighed forenes.

Uddannelsen giver dig overskud til at handle på det, som er vigtigt for dig, hvor du end måtte befinde dig i dit liv på det givne tidspunkt; for hvordan kan du vide, hvad der er godt for dig eller hvilken vej du skal gå, når du ikke ved hvem du er eller hvor du kommer fra.

Uddannelsens rammer giver dig tid og ro til fordybelse, så du kan finde ind til dig selv i dit tempo.

18 Måneders uddannelse 

Med dig i Fokus

IMG_5687.HEIC

Uddannelsens pris 

  • 15000 kr med mulighed for delbetaling

  • 3 moduler over 18 måneder

  • 3 Reiki indvielser

  • Opstart D.11.11.22

Meditation

Uddannelsen

  • Du skærper dine kreative evner/ sanser/ egenskaber

  • Du bliver i stand til at give og modtage på værdig vis

  • Modet/ evnen til at få indsigt og manifestere det, du har behov for. Og se bort fra det, du tidligere troede du havde lyst til.

  • Du bliver mere træfsikker i dine vigtige beslutninger og derved tro imod dig selv.

  • Du bliver en mester i at undgå tankemylder og stress.

bottom of page